Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мерси за пожеланията колеги.Веднага отговарям за вървежа че JTD-то в доускорение е в пъти по пъргаво,като искам да кажа че това е субективно усещане и аз така го усещам,но обещавам тези дни да направя тест и тогава ще дам и цифри.
    Last edited by Bobiuzunov; d.m.y г., 21:59.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
      Мерси за пожеланията колеге.Веднага отговарям за вървежа че JTD-то в доускорение е в пъти по пъргаво,като искам да кажа че това е субективно усещане и аз така го усещам,но обещавам тези дни да направя тест и тогава ще дам и цифри.
      Айде дано да си удържиш на обещанието, щото на мен ми е много интересно, няма да се учудя да хвърлиш голямата бомба тука т.е. V6 да падне.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Обещавам в най скоро време да направя малко тестче и да споделя резултатите.

Comment

Мерси колега.Иначе колата е 3.0 24V 226 кончета.
          О,сериозна машина....А,аз защо останах с впечатление че е 2.5....нищо,как де.
          Супер...още по добре.Убеден съм че....на старт,че дори и след това jtdto ще кърти....но и тая 3 литрова бичкия след определени обороти няма да се дава грам.....Мисля че вървежа ще им е на равно.Поне ако съда по мойта,която е чипосана...и върви си ебе мамата....

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Айде дано да си удържиш на обещанието, щото на мен ми е много интересно, няма да се учудя да хвърлиш голямата бомба тука т.е. V6 да падне.
            е че jtd-to му ремапнато и то това е 150-ка 2,4 ест че ще по добре от бенза
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Стрелката на километража леко трепти,някой имал ли е подобен проблем и как се решава?

Comment

• И на моята стрелката трепти около 100-110, но не ми прави впечатление. Явно си е от модела.

Аз залагам на бензинката.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Тези дни ще задоволя вашето и мое разбирасе любопитство п.с Селения 10w60 Racing добро ли е?Щото въпреки че момчето ме увери че е сменявано аз мисля да го махна,иначе е свежо,цвета е като на ново,но нали е на газ ламята

Comment

• Вече почват да ме се въртят някои мисли в главата,ако си намеря салон(за предпочитане да е черна кожа) седалки и кори дали ще стане трансплантацията?Ако някой знае къде има читав да свирка.Цената горе долу каква е?

Comment

• Зависи как го намериш - перфектни седалки и кори струват някъде 400лв. Ако чакаш някой да ти каже къде има може да си покараш доста с плюшените седалки. Търси във форума и в мобиле от коли на части. И аз залагам на бензина.
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Аз съм за печката ...ама няма да го жалиш....
                        Слагам бира на масата от мен,дизелака ако падне...

Comment

п.с Селения 10w60 Racing добро ли е?
                          Едва ли има лошо 10w60 масло , стига да е истинско.

166 3.0:
                          0-100 ~ 7.5 сек
                          100-200 ~ 21 сек (100км/ч на 3та)

166 2.4 (185):
                          0-100 ~ 9 сек
                          100-200 ~ ?
                          ...

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
                            Аз съм за печката ...ама няма да го жалиш....
                            Слагам бира на масата от мен,дизелака ако падне...
                            Бирата си я загубил в момента в който си я заложил
                            Ами дай да залагаме за нещо по-реално - с колко дължини ще го откъсне бензинката.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Има едно не известно,а то е от 100 до 200 на коя скорост,щото ако е на 6-та мисля че дизела ще е отпред,но ако е от трета бензина е отпред. Честито на собственика.
                              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• В този форум има страшно много хора, които си мислят, че JTD е някакъв свръх звуков самолет (отнася се и за 136к.с.), който трепе наред всякакви бензинки, независимо от кубатурата и мощността. И кой нормален включва 6-та скорост на 3.0 V6 със 100 км/ч, когато се състезава?
                                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                                X